CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Když bubny tančí od Libora Kubánka

Autor Libor Kubánek
Kód D19684
EAN 9790706536231
Obtížnost Mírně pokročilý
Žánr Učebnice
Vydavatel Libor Kubánek
Počet stran 47
Dostupnost do 10 pracovních dnů


- +
126 Kč
Doprava již od 69 Kč


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Kapesní průvodce tanečními rytmy na bicí soupravu s nadneseným názvem „Když bubny tančí“ nabízí bubeníkům víceméně kompletní přehled nejpoužívanějších tanečních nebo jinak důležitých stylů, se kterými se můžete setkat při hraní na plesech, zábavách a podobných akcích. Díky malému formátu ji můžete mít stále při ruce.

Najdete zde pestrou škálu rytmů od latinsko-amerických přes foxtrot, rock’n’roll až po waltz nebo polku. Příručka je určená pro rychlé osvojení základního charakteru rytmu na bicí soupravu s ukázkami případných breaků. Nenajdete zde historii tanečních stylů či jiné informace, ale jen praktický zápis rytmu na bicí soupravu v jednodušších i zajímavějších verzích k rychlému použití.

Pro zajímavost můžete na posledních stránkách nahlédnout do zápisu rytmů, od bubeníků světových jmen, které doprovázejí písně, jež obletěly svět.