CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Hej, Vánoce, koleda - Zdeňka Šichová

Autor Zdeňka Šichová
Kód 0160597
EAN 9788087867129
Obtížnost Mírně pokročilý
Žánr přednes
Vydavatel Arista Books
Počet stran 77
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Skladem poslední 2 ks


- +
293 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Vánoce,Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé ... – toto slovo rozsvítí dětské duše a naplní je toužebným očekáváním radostí, jež jsou s tímto nejoblíbenějším svátkem roku spojovány. Duše dospělých se plní spíše starostmi, ale nakonec zvítězí obvykle radost a ta dětská je nádherně nakažlivá. K radosti patří i zpěv. Když se člověk raduje, rád si notuje a zpívá. O Vánocích si zpívá koledy. V těchto lidových či zlidovělých písních, spjatých právě s obdobím Vánoc, panuje zbožná nálada, klid a mír, zní v nich radost z lidské pospolitosti a vzájemnosti a promlouvá láskyplná pokora a touha po sblížení.

Tato zpěvná kolední knížka je určena dětem a jejich rodičům. Obsahuje padesát nejznámějších a nejkrásnějších českých koled, jež se zpívají odedávna a neodlučně patří k atmosféře Vánoc. Neboť Vánoce bez koled nejsou Vánocemi.