CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Dřevěná stavebnice ve tvaru Gramofónu

Kód QUAYP226
EAN 5060027573555
Vydavatel Quay
Materiál Dřevo
Dostupnost Na skladě (7 ks)


- +
275 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Modely jsou dodávány rozložené a pro jejich složení není třeba lepidlo. Tento model je vhodný pro osoby starší 7 let. Perfektní dárek pro všechny hudební nadšence. Velikost (při sestavení) - 23x13x15cm.
Tento model je skvělým způsobem, jak si udělat čas zábavným a produktivním zároveň. Sestavování modelů může pomoci rozvíjet jemnou motoriku a trpělivost, zatímco výsledek může být okouzlujícím kouskem do domácí sbírky. Vzhledem k perfektní velikosti modelu je ideální jako dekorace do obývacího pokoje, pracovny nebo dokonce do hudebního studia. Každý detail je pečlivě zpracován, aby byl co nejvěrnější originálu. Pokud hledáte originální dárek pro hudebního nadšence ve vašem životě, pak je tento model jednoznačně tou správnou volbou. Buďte připraveni na spoustu zábavy při sestavování a na radost z dokončeného výsledku.

Není vhodný pro děti do 5 let, obsahuje malé části!