CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Composer Showcase: Jambalaya - A Portrait Of Old New Orleans - skladba pro čtyřruční klavír

Autor Eugenie Rocherolle
Kód HL00296654
EAN 9781423410201
Obtížnost Mírně pokročilý
Vydavatel Hal Leonard Corporation MSD
Počet stran 24
Jazyk Angličtina
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost do 3 - 6 pracovních dnů


- +
413 Kč
Doprava již od 69 Kč


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Tento portrét starého New Orleans zachycuje živé a krásné nálady tohoto velkého města v jeho nejelegantnějším světle. Eugeniina dojemná pocta městu jejího dětství je obzvláště významná v době po hurikánu Katrina. Podmanivé duo pro dva klavíry – osm rukou střídá jazzový, optimistický styl a lyrickou vřelost, s oslavným odkazem na Oh When The Saints Come Marching In pro závěrečný rozmach. Tento mistrovský souborový kus maluje skutečně nezapomenutelný portrét New Orleans a je také úžasným recitálem. HLSPL Level 5 Středně pokročilý klavírní soubor (2 pnos/8 rukou); Partitura obsahuje duo party Piano I & Piano II. Ke zkoušce jsou potřeba dvě partitury.
Tento portrét je jako pohled z minulosti, kdy New Orleans pulzoval životem a hudbou na každém rohu ulice. Klavírní skladba dokonale zachycuje atmosféru města, jeho energii a bohatou hudební tradici. Prostřednictvím hry osmi rukou se přenáší do posluchačů nostalgie za tímto magickým místem, které v sobě ukrývá tolik historie a emocí.



Jambalaya
(Zobrazit více)